Najnovije novosti

24.11.2010 12:32    Novosti   0 Imenovani nositelji pravosudnih funkcija u BiH Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće BiH (VSTV BiH) je na sjednici u Sarajevu donijelo odluke o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u BiH. Na državnoj razini imenovani su na pozicije sudija u Sudu BiH Mirko Božović, Enida Hadžiomerović i Šahbaz Džihanović.
24.11.2010 11:59    Novosti   0 Vladimir Putin oduševljen DiCapriom Ruski premijer Vladimir Putin pohvalio je američkog glumca Leonarda DiCapria, ističući da je "čovjek i pol" jer je donirao milijun dolara za spas tigrova, te uspio doći na summit u Sankt Peterburg usprkos brojnih problema sa zrakoplovom.
24.11.2010 11:37    Studentske novosti   0 „Moji su drugovi biseri rasuti…“ Točno pola godine proteklo je od završetka srednje škole. Tih zadnjih dana osim što smo bili ludi, otkačeni, sretni i raspjevani, između ostalog obećavali smo jedni drugima da će se naše prijateljstvo nastaviti bez obzira gdje nas život odveo! Viđat ćemo se, ići na kave, prepričavati sve nove doživljaje, kojih će, zasigurno, biti u izobilju.
24.11.2010 11:27    Novosti   0 LDA: Susret s vjećnicima Gradskog područja Zapad Agencija lokalne demokracije Mostar u sklopu projekta „Vijećnik – građanin“ organizira susret s vijećnicima izabranim iz Gradskog područja Zapad. Susret će se održati 26. studenog u Hotelu „Ero“ – kristalna dvorana,  sa početkom u 18.00 sati.
24.11.2010 11:19    Novosti   0 Milić: S štrajkom prosvjetara ćemo započeti prije kraja polugodišta "Ako se plaće ne isplate kolegama u Srednjoj školi Stolac uskoro, mi ćemo s štrajkom započeti prije kraja ovoga polugodišta", izjavio je za naš portal predsjednik sindikata srednjih škola koje rade po nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku Josip Milić.
24.11.2010 11:10    Politika   0 Visoke mjere sigurnosti zbog posjeta Borisa Tadića Hrvatskoj Srbijanskom predsjedniku Borisu Tadiću priređen je u Zagrebu svečani državnički doček u povodu njegova dvodnevnog službenog posjeta Hrvatskoj. Predsjednik Ivo Josipović, dočekao ga je pred Uredom predsjednika na Pantovčaku.U čast posjeta srbijanskog predsjednika intonirane su himne Hrvatske i Srbije
24.11.2010 10:15    Novosti   0 FABUS diploma u nadzornom odboru javnog poduzeća! Javnosti je već poznato da je Fakultet za uslužni biznis – FABUS, čije je sjedište bilo u jednom svadbenom salonu u Grudama, uvršten u Pravilnik o sistematizaciji radnih mjesta u Općini Neum. Parlamentarna većina u Općinskom vijeću Neuma (HDZ BiH, SDP i NSRB), otišla je korak dalje u validaciji diploma ovog fakulteta.
24.11.2010 10:14    Novosti   0 Sindikati srednjih škola HNŽ-a: Biti ćemo prisiljeni na štrajk Dužnost je ministarstava i vlada osigurati društvene procese i raditi na tome da ukoliko dođe do nesuglasica i nesporazuma što žurnije reagiraju kako bi se problemi što bezbolnije riješili. Međutim, da institucije vlasti proizvode i potenciraju probleme, moguće je zasigurno, samo kod nas.
24.11.2010 09:50    Novosti   0 Stjepan Mesić prima mirovinu i iz Srbije Bivšem predsjedniku Republike Hrvatske, Stjepanu Mesiću mirovinu ne daje samo Hrvatska nego i susjedna Srbija. I to zato jer je bio i posljednji predsjednik Predsjedništva Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Informacija je to koju je gostujući na televiziji Z1 iznio sam Mesić.
24.11.2010 09:09    Politika   0 Borjana Krišto razgovarala sa francuskim veleposlanikom u BiH Roland Gillesom Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se u utorak, 23. studenog u Sarajevu sa veleposlanikom Republike Francuske u BiH NJ.E. Rolandom Gillesom. Tijekom razgovora, između ostalog, bilo je riječi o aktualnim političkim prilikama u F BiH i BiH i novim ustavnim rješenjima.
24.11.2010 08:57    Crna kronika   0 Jedan prisiljen na oralni seks, drugi noću trčao gol Policajci su saslušali Safeta K., koji je osumnjičen da je oteo, pretukao i prisilio Alena D. iz Bihaća na oralni seks. Bišćanin je prijavio da su ga dva muškarca otela u noćnim satima u bihaćkom naselju Ružica, uvukla ga u terenac "hyundai" te odvezla na skrovito mjesto, gdje su nad njim izvršila seksualno nasilje.
24.11.2010 08:33    Novosti   0 Upućena prijeteća pisma Čoviću i Dodiku “Dodiku i Čoviću sigurna smrt”, naslov je pisma koje je nedavno stiglo na adresu HDZ-a BiH. Play-off počinje: “SNSD - Dodik: Hitno likvidirati: Dodika, Radmanovića, Špirića, Markovićku, Majkićku. “Nekada: Uvijek Srpska, a BiH ako mora. Sada: Nikad Srpska - BiH vječna”.
24.11.2010 08:12    Novosti   0 Rondo idealan za ratne scene Angelininog filma Područje oko Rondoa slovi za elitniji dio grada Mostara. Cijene četvornog metra kreću se oko 2500 konvertibilnih maraka, uključujući i starogradnju. S obzirom na nizak životni standard naših građana, možemo slobodno kazati kako je riječ o uistinu vrtoglavoj cifri.
24.11.2010 07:47    Crna kronika   0 Mostar: Škarama opljačkao kladionicu Nepoznata maskirana osoba kasno sinoć izvršila je razbojništvo u kladionici Bet Live u Ulici Biskupa Buconjića br. 32. Prijeteći škarama, razbojnik je od uplašene 48-godišnje djelatnice M.M. oteo kuvertu u kojoj se nalazilo do 500 KM, pa pobjegao.
24.11.2010 07:29    Novosti   0 Otpad koje je nanijela morska struja neće se odlagati u Neumu Stanovnici Neuma mogu odahnuti. Komunalni i bolnički otpad, plastične boce i lešine životinja koje je istočnojadranska struja iz Albanije nanijela na područje Pelješca i Mljeta neće biti odložen u deponiju nedaleko od Neuma, odlučile su općinske vlasti Neuma, javlja FTV.