Podijeli događaj

U Mostaru će se 12. listopada 2018. godine održati edukacijsko druženje s trudnicama "Naše putovanje počinje". 

Projekat je to koji organizira tvrtka Sfera d.o.o. Mostar u suradnji s Poliklinikom Vitalis. Druženje će se održati u novoj zgradi poliklinike u 18:00. 

Ginekolog Dejan Tirić govorit će o temi "Trudnoća po tjednima", pedijatar hepatogastroenterolog Teo Tomić o temi "Bebina prva hrana", te medicinska sestra Marija Drljević o temi "Prvo dojenje". 

Govorit će se i o temama: "Dugotrajni učinci suplementacije na zdravlje majke i djeteta",  "Kako olakšati nelagodu prilikom rasta novih zubića" i "Velika pomoć za male stomake".
 
Pored edukativnih predavanja, bit će predstavljeni brendovi sponzora i partnera druženja. Trudnice će također dobiti poklon vrećice s promotivnim materijalom, časopis Roditelj čiji je izdavač tvrtka Sfera, te promotivni materijal klinike. 

Pored toga, tu su nagrade i poklon paketi sponzora i partnera. Za svaku prisutnu trudnicu Poliklinika Vitalis osigurala je poklon kupon sa 50% popusta na pregled.

Sponzori su: Pampers, Geneplanet s brendom Nifty, Bijasko s brendom Curaprox, Euromand s brendom Aptamil, A-Twin s brendom Child Life, Ewopharma sa proizvodima Bio-gaja, Berlin Chemie s brendovima Anaftin Baby, Espumisan i Lioton.

Partneri: Medimpex s brendovima Mollers i Relax maternity, Sarajevski kiseljak sa brendom MG mivela, Džajić commerce s proizvodima Hamanek, Nectar s brendom Frutek, Pharma S, te Nobel.

Inače, tvrtka Sfera izdaje jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH, Roditelj. 

Časopis je namjenjen majkama i njegov cilj je da educira, informira i savjetuje. Shodno uspješnoj sradnji sa stručnjacima, doktorima i majkama, nastala je ideja za realizacijom ovog projekta. 

Poliklinika Vitalis najmodernija je privatna zdravstvena ustanova u široj regiji koja svojim pacijentima nudi najmodernije dijagnostičke pretrage i preglede. 

Nakon Mostara, slijedi druženje u Sarajevo u suradnji sa Poklinikom Sunce Agram, te u Banja Luci s Poliklinikom Medico S. Edukativno druženje će se održavati svaki mjesec, kvartalno po gradovima.