Podijeli članak

Župa sv. Ivana Apostola i Evanđelista u Mostaru  organizira ove godine 18. godinu Ljetnih dana DUGE (Dioništvo U Grupnom Apostolatu). To je manifestacija po kojoj je ova župa nadaleko poznata, ne samo u gradu Mostaru nego i šire. 

"Ovi ljetni dani organizirani su za djecu. Ovogodišnja DUGA traje od 25. lipnja do 6. srpnja 2018. Vrijeme je ispunjeno molitvom, pjesmom, plesom, zabavom, grupnim radom, natjecateljskim igrama te raznim vrstama kreativnosti i izletom. Manifestaciju završavamo 6. srpnja 2018., igrama za roditelje poslije večernje sv. Mise te koncertom na kojem nastupa jedan od naših bendova", javljaju iz Župe Sv. Ivana Apostola i Evanđelista. 
 

Supervizor prošlogodišnje manifestacije Jelena Šutić za Pogled.ba ističe kako je ovo manifestacija kojoj se podjednako raduju sve generacije i koja svake godine zauzima sve značajnije mjesto na listi zbivanja u gradu na Neretvi."Djecu dijelimo u dvije dobne skupine: od 1. do 4. razreda te od 5. do 9. razreda osnovne škole. Cjelokupni program i grupe djece vode naši župni animatori koji su članovi župnog pokreta BIOS – pokret mladih za novu evangelizaciju. Ove godine preko 80 animatora odvojilo je svoje slobodno vrijeme, kako bi najmlađima približili Božju dobrotu i ljubav, a njima sve bilo na radost i mladenačko druženje", ističu organizatori.
Piše: D.G./Pogled.ba