Podijeli članak

Prvi trening u pripremama za sezonu 2017./2018. za nogometaše Zrinjskog na programu je u četvrtak u 18 sati, dok se Plemići svojim obvezama vraćaju sutra kada su na rasporedu liječnički pregledi.

Aktualni prvaci novu sezonu i nastup na europskoj sceni očekuju bez ponajboljeg igrača Tomislava Tomića koji je prešao u slovensku Olimpiju, a u kadru neće biti ni pouzdanog stopera Daniela Graovca.

U rubrici odlasci sigurno će biti još imena, a najbliži napuštanju momčadi je Ivan Peko. Ovome 26-godišnjaku istekao je ugovor, te će po svemu sudeći karijeru nastaviti u NK Široki Brijeg.

Zrinjski trenutačno u kadru ima sedam stranaca, s tim da od sljedeće sezone samo četvorica mogu biti u kadru za utakmicu. Matija Katanec, Oliver Petrak, Toni Jović, Zvonimir Blaić, Slobodan Jakovljević, Miloš Filipović i Tonći Kukoč su stranci u mostarskom klubu. Filipović je produžio vjernost Plemićima, a prema neslužbenim informacijama klub će napustiti Oliver Petrak.

O rubrici dolasci malo informacija dolazi iz kluba. Marin Galić vraća se u Zrinjski nakon odlične sezone u dresu Mladosti. Među Plemiće dolazi i Nardin Mulahusejnović, mladi nogometaš Bratstva iz Gračanice. Jedna od želja Mostaraca je najbolji igrač Slobode Amer Ordagić koji bi zasigurno bio pojačanje za momčad trenera Blaža Sliškovića.