Podijeli članak

Nogometaši Zrinjskog otputovali su u Makedoniju, gdje će u četvrtak u 19 sati igrati prvi susret prvog pretkola Europske lige s ekipom Akademije Pandev. Mostarci autobusom idu do Splita, zatim avionom preko Zagreba do Skoplja. 

"Protivnika jako respektiramo, to pokazuju njihovi rezultati. Imamo veliki respekt prema Akademiji Pandev, maksimalno smo se pripremili i nadamo se pozitivnom rezultatu za uzvrat u Mostaru", kazao je uoči puta trenera Zrinjskog Hari Vukas i dodao: 

"Ovo je ekipa koja želi uigrati, i nije toliko agresivna koliko smo možda očekivali, ali možda pokažu drugo lice tamo. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, što mlađih koji su U-21 reprezentaciji Makedonije, kao i par starijih. Svakako treba izdvojiti lijevo krilo Dorieva koji je svojim golovima i asistencijama skrenuo pažnju na sebe. Mislim da je njihova glavna karakteristika kompaktnost cijele ekipe i tu se jako dobro snalaze".

Ivan Čurjurić s optimizmom dočekuje gostovanje Zrinjskog u Skoplju. 

"Mislim da smo odradili kvalitetne pripreme i spremni smo za utakmicu u Makedoniji. Smatram da imamo bolju ekipu i to trebamo pokazati na terenu. Nadam se pozitivnom rezultatu u četvrtak večer. Spremni smo i jedva čekamo da dođe utakmica", poručio je Čurjurić.