Podijeli članak

Nogometaši Zrinjskog novu sezonu Premijer lige otvaraju susretom sa Olimpikom. Svakako da Plemićima pripada uloga favorita, no to moraju i opravdati na terenu.  

AU: B.B.

Danas se na prvoj press konferenciji nakon četiri i pol mjeseca obratio Mladen Žižović, šef stručnog stožera mostarskog tima.

"Svi smo čekali da liga krene. Nadam se da neće biti nepredvidivih stvari i novog prekidanja prvenstva", započeo je Žižović.

"Odigrali smo šest pripremnih utakmica, upisali pet pobjeda i jedan remi, ali to ništa ne znači. Drugačiji je pristup u prijateljskim utakmicama, a drugačiji u natjecateljskim utakmicama. Teško će biti nakon pet mjeseci, ali na nama je da igrače razdrmamo".

O ambicijama Zrinjskog Žižović je rekao:

"Bez obzira na to tko bio trener i tko nosio dres,  ambicije su iste. One su maksimalne u prvenstvu te Kupu, te se nadamo iskoraku u Europi. Nadam se i vjerujem da ova generacija to može".

Svjestan je da će prvenstvo biti neizvjesno.

"Pored četiri ekipe koje su konstantno u vrhu očekuje nas jak Borac, Tuzla City, Velež..."

Ističe da cijeni tim Olimpika:

"Dugo su na okupu, doći će motivirani s jakom voljom i željom. Imaju dobrog trenera koji zna igrati na rezultat, te će ovdje doći da ne izgube" - kazao je Žižović uoči sutrašnjeg susreta prvog kola Premijer Lige.