Podijeli članak

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojske županije danas su oko 12 sati u zeničkom naselju Blatuša u rijeci Bosni uočili tijelo nepoznate osobe, a trenutno se očekuje dežurni tužitelj nakon čega će se pristupiti izvlačenju i utvrđivanju identiteta.

Pripadnici policije danas su pretragom obala i rijeke Bosne nastavili aktivnosti s ciljem pronalaska nestalih Zeničana Muhameda Šišića i Omera Travnjaka, a prema riječima glasnogovornice MUP-a ZDŽ Aldine Alić oko 12:25 sati u rijeci je uočeno beživotno tijelo.

"Pripadnici Specijalne policije koji su pretraživali korito i obale rijeke Bosne uočili su tijelo te informirali dežurnog tužitelja koji će izaći na teren nakon čega će se pristupiti izvlačenju tijela i daljnim radnjama", izjavila je Alić.

Pripadnici MUP-a danas su tragali za Muhamedom Šišićem i Omerom Travnjakom, ali za sada se ne može govoriti o identitetu beživotnog tijela pronađenog u rijeci Bosni.

Muhamed Šišić je nestao 2. siječnja u večernjim satima, a pripadnici Specijalne policije MUP-a ZDK, kao i Zatvorske straže danima su pretraživali lokalitet Gornje Zenice gdje je Šišić često išao šetati.

Međutim, nekoliko dana poslije pojavile su se informacije da je viđen na Buni, a zatim i na Stupu, ali nijedna od tih informacija nisu dale konkretne tragove s ciljem pronalaska 26-godišnjeg Zeničanina.

Prije nekoliko dana policija je zaprimila i prijavu o nestanku 72-godišnjeg Zeničanina Omera Travnjaka koji je u ponedjeljak, 13. siječnja oko 14 sati, nestao iz svog stana u ulici Talića brdo,piše Klix