Podijeli članak

Rafael Nadal danas se na Mallorci ženi svojom dugogodišnjom djevojkom Marijom Franciscom Parello.

Gosti na vjenčanju Nadala i Marije, kako prenose strani mediji, neće smjeti nositi mobilne telefone.

Svi zaposleni koji će danas raditi na vjenčanju, morali su, kako se navodi, da potpišu ugovore o povjerljivosti, jer su teniseru i Mariji najvažniji privatnost i sigurnost.

Kako dalje pišu strani mediji, očekuje se da će većina gostiju doći autobusom, a mnogi od njih će tijekom vikenda zbog svadbe odsjesti u lokalnim hotelima. Prema želji mladenaca, svadbi neće nazočiti nitko iz svijeta politike. Zanimljiva je činjenica da na svadbu nije pozvan Novak Đoković, a na njoj se neće pojaviti ni Roger Federer, koji, kako sam kaže, ima druge obaveze.

Slavni tenisač Rafael Nadal i njegova ljubav iz djetinjstva, s kojom se zabavlja već 14 godina, okupit će na raskošnoj svadbi više od 500 uzvanica, prenose španjolski mediji. Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španjolski kuhar Kiki Da Costa, a Rafa će na svojoj svadbi, kako se navodi, uživati u posebnom obroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju, za koje je planiran tradicionalni španjolski jelovnik na bazi mesa i ribe.

Prema dobro obaviještenim izvorima, gosti će, između ostalih, biti Cristiano Ronaldo, Pau Gasol, pjevač Enrique Iglesias i tenisač Feliciano Lopez.