Podijeli članak

Razlog prodaje aviona i vile u Norveškoj nisu financijski problemi, kako se nagađalo, već činjenica da Michael Schumacher više nikada neće moći uživati u svemu tome


Čim je shvatila da Michael više nikada neće sjesti u svoj avion, Corinna Schumacher odlučila ga je prodati. Isto je napravila i s obiteljskim imanjem u Norveškoj kad je shvatila da nikada više neće provesti svoj odmor ondje, pišu njemački i engleski mediji.

Supruga legendarnog vozača Formule 1 početkom godine prodala je privatni avion i vilu za odmor za približno 40 milijuna eura. No razlog nisu, kako se ranije nagađalo, financijski problemi uzrokovani visokim troškovima liječenja koji su se popeli do 15 milijuna eura, nego činjenica da je Corinna postala svjesna tužne istine kako njezin suprug nikada više neće biti isti čovjek kakav je nekad bio te uskoro namjerava prodati i planinsku kuću u Meribelu u Francuskoj gdje je Michael i nastradao na skijanju.

Preuzela je upravljanje carstvom
'Corinna se nakon teške nesreće morala preobraziti iz Michaelove supruge u ženu koja upravlja carstvom vrijednim više od pola milijarde eura. Kad je postalo jasno da se Michael vjerojatno nikada neće potpuno oporaviti, Corinna je morala djelovati, morala je prihvatiti svoj novi život. Preuzela je posao i postala šefica multimilijunske kompanije', piše Blunte.
I radi to jako dobro, navode Englezi. Obiteljska firma i dalje zarađuje milijune što je samo još jedan dokaz da avion i vilu nije prodala zbog financijskih problema.

Michaelovo stanje bez promjena
Doktori su nedavno objavili kako je Michaelovo stanje nepromijenjeno te da je i dalje nepokretan i ne može govoriti. Njihova obiteljska kuća u Švicarskoj prilagođena je njegovim potrebama, a o Schumiju se danonoćno brine cijeli niz liječnika i medicinskih sestara.