Podijeli članak

Željko Joksimović koji slovi za najveću glazbenu zvijezdu u regiji na Stadionu pod Bijelim brijegom u subotu je okupio publiku iz čitave regije i na najbolji način potvrdio svoju veličinu istinskim spektaklom koji će bez sumnje publika s ovog događaja dugo pamtiti.
 

Sam dolazak Željka Joksimovića preko travnjaka stadiona izazvao je oduševljenje obožavatelja koje nije jenjavalo do njegovog odlaska s bine u stilu kojem znaju samo istinske zvijezde.

Više tisuća posjetitelja iz čitave regije pod vedrim nebom Stadiona HNK Zrinjski u Mostaru je  uživalo u spektakularnom koncertu ovog istinskog velikana glazbene scene koji je osvoji ne samo Balkan nego i daleko šire podneblje.

Počevši glazbenu noć pjesmom „Nisam te zbog lepote voleo“,  Joksimović je nizao svoje uspješnice, kao što su , "Ludak kao ja",„Nije ljubav stvar“, „Libero“, „Leđa o leđa“, „Drska ženo plava“, "Milimetar"...
 

Uzavrelu atmosferu Joksimović je doveo do potpunog  usijanja kada je publiku u Mostaru posebno počastio pjesmom “Ponelo me” koju je s publikom prvi put zajedno pjevao  u gradu na Neretvi kazavši kako je to njegova svjetska premijera na 999 koncertu uživo.

Publika je dobro poznate pjesme s omiljenim glazbenikom pjevala na sav glas ali i nastojala ovjekovječiti što više trenutaka nesvakidašnje glazbene noći pod vedrim nebom mostarskog  Stadiona pod Bijelim brijegom.
 

Tijekom više od dva sata dobre glazbe u gradu na Neretvi Joksimović je pokazao da je istinska veličina biti jednostavan  kroz izvrsnu komunikaciju s publikom, koju je dodatno oduševio kazavši kako uvijek rado dolazi u Mostar.

Autor: G.Š./ Pogled.ba, Foto: Gojko B.Soldo