Podijeli članak

Mladi nisu danas politički obrazovani. Politika je danas živi lopovluk, po meni. Država je prelijepa, pokradena je jako puno. Mislim da je to veliki problem današnjice, rekla je studentica Doris Drinovac (23) za N1 dok su je intervjuirali povodom Međunarodnog dana mladih.

"Pokušavam da se što više obrazujem. Jezici što više. Što je broj jedan. Jer bez jezika si danas vrlo neobrazovan", kaže djevojka i dodaje da studira Javnu upravu.

Otkrila je i svoje ambicije.

"Zaposlila bih se u državnu firmu. Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam. Doprinio je gradu dosta. Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega. Sutra, kad završim fakultet", komentirala je studentica.

To je ona stara: Krao je, al je svima dao”, pitala ju je novinarka N1, na što je studentica odgovorila:

Tako je, da. A što se tiče predsjedničkih izbora, Kolindi bih dala glas. Ja sam na strani žena... Mladi bi trebali više čitati. Instagram je dosta aktivan, i te gluposti, ali trebalo bi više gledati vijesti. Čitanjem bi se trebao vokabular povisiti. Ja svašta čitam, od romantike do drama. Nema tu pravila”, zaključila je.

Pjevala 'Nevinost' u Zvezdama Granda

Tek nakon što se snimka proširila internetom, doznalo se i tko je studentica jer tijekom razgovora za N1 poznato je bilo tek da studira u Zagrebu.

Doris se, naime, lani okušala na poznatom beogradskom showu “Zvezde Granda”, gdje je došla bez pratnje, no i brzo se vratila kući.

Pjevala je “Nevinost” Cece Ražnatović, no pjesmu nije dovršila jer ju je prekinuo žiri. Jedan od članova žirija, Đorđe David, dao joj je priliku da se pokaže i u drugoj pjesmi koju je pripremila te time izazvao burnu reakciju Marije Šerifović, također članice žirija.

"Alo, čovječe, ti si sišao s uma, djevojka se nije sastavila", pobunila se Marija, koju je direktor Grand produkcije Saša Popović nazvao mrgudom.

Ni njemu Šerifović nije ostala dužna pa je vikala: “Sram te bilo, bre!”, a Doris se vratila u Zagreb.
 


Htjela biti Miss Zagreba

Nije se samo okušala u pjevačkim vodama, nego i u izboru ljepote.

"Meni se javila za casting, no sama je odustala te se nije pojavila u finalu. Ne sjećam se razloga", kaže nam Melita Hanžek, koja je bila vlasnica licence Lice godine Zagreb 2016., na kojem je Doris konkurirala. Tad je imala 20 godina.

Njezin politički osvrt i ambicije komentirala je psihologinja Mirjana Krizmanić.

Psihologinja: Ovo je zabrinjavajuće

"Kad me sad nije šlagiralo... Hajde, fala bogu da nije s našeg Filozofskog fakulteta. Po ovom što govori teži lako ostvarivim ambicijama", kaže nam nasmijano Krizmanić.

"Bez šale, ovo je zabrinjavajuće. Ona spada u natprosječno obrazovane gledajući hrvatski prosjek, iako još studira, a za nju je jedan samovoljni diktator uzor. Bandić radi što hoće i kako hoće, a govori tako da ga i neobrazovani lako shvaćaju", zaključila je Krizmanić, piše 24sata.hr