Podijeli članak

Tagovi

 

Gost sutrašnje emisije "Dobar, loš, zao" urednika i voditelja Maria Vrankića bit će Zdenko Ćosić. Predsjednik Vlade Zapadno-hercegovačke županije rođen je 22. siječnja 1961.u Buhovu, općina Široki Brijeg.

 

Početkom demokratskih promjena u BiH aktivno se se uključuje u politička zbivanja i s nepunih 30 godina postaje prvi predsjednik Općinskog odbora tadašnje Lištice, izabran na sastanku Inicijativnog odbora održanog 13. ožujka 1990. u Mokrom.  Objavio je više knjiga, a u suautorstvu s Milanom Ivkošićem i knjigu "Opet ti Hercegovci".

 

Kao izravni sudionik događaja u Pologu, kad je goloruki narod zaustavio tenkove moćne JNA, i vrsni publicist Ćosić je u knjizi "Rat je počeo prije" temeljito je istražio i proučio događaje iz svibnja 1991. te ih stavio u pravi kontekst. Zdenko Ćosić  danas je predsjednik Vlade Zapadno-Hercegovačke županije, i kao takav bit će izuzetno zanimljiv gost u novom izdanju najgledanije Talk show emisije na ovim prostorima.

 

Emisija je na programu sutra (nedjelja) u 13. sati i 05. minuta na TV postajama TV 1 i HTV Oscar C.

 

Za one koji ne stignu emisiju pogledati u navedenom terminu, ista će u cijelosti biti dostupna na našem portalu tijekom sutrašnjeg dana.