Podijeli članak

Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumijevanju, uvjereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu", rekla je Dragana.
 
Folk zvijezda Dragana Mirković naredne tri nedjelje povući će se iz javnosti i to iz vrlo opravdanog razloga - da bi bila uz svog supruga Tonija koji će u narednih nekoliko dana imati kiruršku intervenciju na krvnim žilama- piše Kurir. 
 
"Tonijeva operacija zakazana je u Beču na jednoj od najboljih europskih klinika, a Dragana je odlučila da sve vrijeme prije i poslije zahvata bude dvadeset četiri sata uz svog supruga. Svi koji ih poznaju, znaju da su Dragana i Toni izuzetno vezani, gotovo nikada se ne razdvajaju, te je bilo i očekivano da u ovakvoj situaciji stavi sve obaveze po strani i posveti se njegovom što bržem oporavku", rekao je izvor blizak superzvijezdi, a ovu informaciju potvrdila nam je i sama Dragana.

"Moja želja i potreba je da budem uz Tonija i svoju djecu u sljedećem periodu, i sigurna sam da je to nešto što će svatko razumjeti. Zbog svega ovoga propustit ću dva dana snimanja „Pinkovih zvezda“, kao i premijeru novog dueta s Danijelom Đokićem, ali bit će vremena da se sve to nadoknadi. Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumijevanju, uvjereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu", rekla je Dragana, koja će prvi javni nastup imati na velikom koncertu zakazanom u tuzlanskoj dvorani „Mejdan“, za koji vlada toliko ogromno interesiranja da je već tijekom prvih sedam dana prodato više od polovine predviđenih ulaznica.