Podijeli članak

Meghan Markle u utorak navečer bila je na otvorenju izložbe “Oceania” u Royal Academy of Arts. Dolazeći na izložbu Meghan je napravila nešto što je običnom puku normalno, ali to nije uobičajeno i za članicu kraljevske obitelji.  

Naime, sama je zatvorila vrata automobila kada je iz njega izašla i to je postala glavna tema na internetu i društvenim mrežama. Obožavatelji kraljevske obitelji komentirali su kako je vojvotkinja još jednom pokazala koliko je prizemljena i skromna i ne čeka da joj netko otvori ili zatvori vrata za njom.  

Stručnjak za kraljevsku obitelj William Hanson za BBC je rekao da Meghan ovime nije prekršila protokol. 

"Istina je da je uobičajeno da državnicima i članovima kraljevske obitelji netko otvori i zatvori za njima vrata automobila, ali to se  obično radi iz sigurnosnih razloga", objasnio je. 

Novinarka The Suna na Twitteru je oduševljeno komentirala ovu Meghaninu gesti i napisala: Princeza koja si sama zatvara vrata automobila, svaka čast Meghan! Dok su neki pohvalno gledali na ovu gestu, dio korisnika društvenih mreža nasmijao se na račun toga.  

"Meghan je sama zatvorila vrata automobila. U što se pretvara ovaj svijet?", zapitao se jedan korisnik Twittera. 

"Zato što me inspirirala Meghan Markle, jutros sam zatvorio sam vrata kuće nakon što sam izašao", dodao je drugi korisnik.