Podijeli članak

Prijave za Natječaj u Studentskom centru Mostar završene su jučer 24. srpnja u 14 sati za studente starijih studijskih godina koji su željeli aplicirati na Natječaj za smještaj i prehranu za 2019./2020. godinu.

Podsjetimo da je  rok za natječaj bio produžen zbog velikog broja molbi studenata koji još uvijek nisu bili završili ljetne ispitne rokove i svoje ocjene upisali u ISS sustav, zbog čega je prijem aplikacija prolongiran do 24.srpnja kako bi se pomoglo studentima da apliciraju i u konačnici dobiju svoje mjesto u centru.

Na natječaj za prijem studenata starijih studijskih godina za akademsku 2019./20. pristigao je već velik broj aplikacija a po ovom natječaju svoje mjesto u centru dobiti će 260 studenata.
 
Kako je kazala glasnogovornica Studentskog centra Anita Glibić Uprava centra iznimno je zadovoljna odazivom studenata a razlog tomu vidi u visokoj kvaliteti usluga koje centar nudi studentima.

Rezultate Natječaja, kako je naglasila studenti mogu očekivati početkom kolovoza koji će biti objavljeni na oglasnoj ploči centra, web stranici i društvenim mrežama centra te u ostalim medijima.