Podijeli članak

U četvrtak 3.9.2020. održan je zadnji trening dječjeg ragbi kampa u organizaciji Ragbi kluba Herceg na popularnom terenu Šumarak skriveni. 

Licencirani treneri RK Herceg su imali za cilj svrhu uvježbavanje osnovnih motoričkih vježbi i poticanje zdravih sportskih aktivnosti kod djece koje su ove godine posebno bile poremećene epidemiološkim mjerama izazvanim pandemijom COVID 19. Kamp je bio besplatan za svu djecu, a zadnji trening je u suradnji sa Rock'n'Raw brandom zdrave hrane napravljena i promocija zdravih i nutritivno bogatih slastica za djecu i aktivne sportaše. 

Od idućeg tjedna, ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom počinje ragbi škola za uzraste U10 (7 do 10 godina) od 18.30, te U14 (10 do 14 godina) od 18.45 na terenu Šumarak skriveni. 

Za sve one kojima treniranje u fitnes dvoranama nije dovoljnu za tjelesnu spremu ili zbog epidemioloških mjera ne smatraju takav oblik treniranja sigurnim, Ragbi klub Herceg organizira „Fitness boot camp“ gdje će se na otvorenom prostoru uz licencirane trenere baviti vježbama za podizanje aerobne izdržljivosti, te vježbe snage koje koriste ragbi igrači, a koje su svjetski standard tjelesne pripremljenosti.