Podijeli članak

Sinoć su klizači u Mostaru okačili klizaljke na klin i time označili završetak Winterville by Coca Cola koji je otvoren 1. prosinca programskom cjelinom Advent a 14. prosinca kulminirao otvaranjem cjelina Market i Magic.

Trudili smo se ove godine proširiti ponudu i napraviti zimski grad u kojem će svatko naći nešto zanimljivo za sebe. Nadamo se kako smo u tome i uspjeli jer smo  koncept programa radili na temelju iskustva od prošle godine i komentara i kritika posjetitelja.  Veseli nas da je naš rad prepoznat i šire pa je Wintervill by Coca Cola ocijenjen drugim najboljim zimskim gradom u BiH! Želimo sljedeći Winterville učiniti još boljim i privlačnijim za posjetitelje pa pozivamo naše sugrađane da nam svoje komentare, kritike i prijedloge dostave na mail [email protected]

Demontaža klizališta, ukrasnih elemenata i kućica trajat će desetak dana pa molimo sugrađane za strpljenje ali  i oprez u kretanju tim dijelom grada jer je za demontažu neophodno korištenje mehanizacije koja se inače ne koristi na šetalištu Nikole Šubića Zrinjskog.

Nakon demontaže klizališta  predviđen je početak radova na sanaciji zelenih površina u Gradskom parku koje su korištene za klizalište.

Na kraju, zahvaljujemo svima koji su pomogli u organizaciji i provedbi Wintervilla by Coca Cola a osobito sponzorima, medijskim pokroviteljima i ostalim medijima koji su kontinuirano izvještavali o događajima u Wintervillu by Coca Cola, stoji u priopćenju.