Podijeli članak

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan je radni sastanak županijskog izaslanstva HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije predvođenog predsjednikom Stjepanom Boškovićem, predsjednikom Vlade HNŽ-a dr. Nevenkom Hercegom, ministrima u Vladi i predsjedništva GO HDZ-a BiH Mostar na čijem je čelu Slaven Zeljko.

Tijekom radnog sastanka razgovaralo se o svim problemima grada Mostara, a posebno se naglasilo da se mora pronaći rješenja za deponiju „Uborak“, kako bi Mostar u što kraćem vremenskom razdoblju bio očišćen od otpada, a i građani bili zadovoljni rješenjem.

Iskazano je obostrano zadovoljstvo radnim sastankom, te je istaknuto da će se sastanci održavati češće, a sve u cilju rješavanja svih problema s kojima se Mostar susreće.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko iskazao je čvrst stav da je HDZ BiH u Mostaru nedjeljiv, te da je izaslanstvo Gradskog odbora obišlo sve stranačke Temeljne ogranke, prikupilo informacije sa terena, te spremno dočekuju izbornu 2020. godinu.  

Poseban naglasak stavljen je na 2020. godinu, koja bi po svemu sudeći trebala biti ona u kojoj će se održati Lokalni izbori i u Mostaru.

Zajednički stav ŽO i GO je jasan – snagom zajedništva i radom očuvati hrvatski stolni grad Mostar, stoji u priopćenju Županijskog odbora HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije.