Podijeli članak

Vraća se Liga prvaka, najelitnije nogometno klupsko natjecanje Europe. U petak i subotu, 7. i 8. kolovoza, na rasporedu su odgođeni uzvratni dvoboji osmine finala.

Manchester City u petak navečer na svom stadionu brani prednost od 2-1 iz prve utakmice protiv Real Madrida. Ukupni pobjednik tog dvoboja će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz sraza Juventusa i Lyona, koji uzvrat igraju također u petak od 21 sat, a u kojem će talijanski prvak u Torinu pokušati dostići zaostatak 0-1 iz prve utakmice.

Dan poslije u subotu sastaju se Barcelona i Napoli te Bayern i Chelsea. Na našem Drugom programu prenosimo dvoboj iz Barcelone, prva utakmica u Napulju završila je 1-1. Uvodna emisija počinje u 20.05, a prijenos je od 21 sat.

U drugom subotnjem dvoboju Bayern ima zadatak u Münchenu obraniti velikih 3-0 koje su donijeli iz londonskog sraza s Chelseajem.

Uz dvoboj Barcelone i Napolija u prijenosu će biti i četvrtfinalni dvoboj 15. kolovoza (Man. City/Real M. - Juventus/Lyon), polufinale 19. kolovoza i finale 23. kolovoza.