Podijeli članak

Teško da ste zaboravili ovaj trend.

Sjećate li se vremena, kada se činilo kako gotovo svaka žena u ustima nosi tzv. zubni dijamantić, iako se naravno nikada nije radilo o pravim dijamantima?

Ako ste rođeni do početka 90-ih godina prošlog stoljeća, onda se sigurno sjećate, a čini se kako se i ovaj trend vraća na velika vrata.

Što god mislili o njemu, jedna stvar je potpuno jasna: on se polako, ali sigurno širi društvenim mrežama, što ne iznenađuje, obzirom da se čini kako se ove 2017. godine, vraćaju baš svi trendovi iz prošlosti.

Mali dijamantić, uglavnom u obliku srebrnog kružića, na zub bi zalijepio stomatolog uz pomoć specijalnog ljepila, a onda bi se on na zubu nosio mjesecima, ali i godinama. Također, stomatolozi upozoravaju kako nipošto ne pokušavate ovako nešto sami kod kuće, jer šteta može biti i veća nego što to možda mislite.

Neki su bili i hrabriji pa bi lijepili ovakve ukrase na nekoliko zubiju odjednom.

2017. godine, najpopularniji su nešto otkačeniji ukrasi, kao npr. zvjezdice, križići, ali i oznake valute te logotipovi poznatih brendova, kao što je Chanel, vjerovali ili ne, prenosi Index.hr.