Podijeli članak

Philip Brooks s kćeri i njezinim prijateljicama iz škole bio je u parku u Liverpoolu, a neke od njih trebale su na toalet.

Zamolio je u kafiću pokraj parka da djecu puste na zahod, ali mu vlasnik to nije dopustio. Tata je objavio svoj komentar na Trip Advisoru, a vlasnik kafića odgovorio je objavom na Facebooku, piše The Sun.  

"Išao sam u park sa svojom kćeri i njezinim prijateljicama kada su morale na toalet. Došli smo u ovaj kafić gdje nam osoblje nije dopustilo da se koristimo njihovim toaletom s izlikom da je njegovo korištenje samo za goste. Onda sam djecu odveo u obližnju bolnicu, tamo su bili vrlo ljubazni i nije bilo nikakvih problema", napisao je tata u komentaru na stranici za putovanja Trip Advisor, a kafiću je dao samo jednu zvjezdicu. 
 


Vlasnik kafića mu je odgovorio svojom Facebook objavom. 

"Danas smo imali već peti kvar na toaletu jer djeca dođu i pune pištolje na vodu i balone. Puknula nam je cijev, a već smo imali neke troškove popravka. Ako živite ovdje, možete otići kući na toalet i ovo se neće događati. Nismo ovdje da osiguravamo besplatni toalet za ljude u parku. Plaćamo iznajmljivanje kafića, kao i vodu, struju i kupujemo toaletni papir. Izgradili smo sve sami i uredili po najvišim standardima, ali ne zato da bi nam to netko uništavao. Imamo pravo zabraniti ulaz bilo kome iz bilo kojeg razloga i današnja situacija bila je potpuno opravdana. Molim Vas da ubuduće razmislite o utjecaju koji ostavljate na društvenim mrežama. Jedna zvjezdica za kafić u koji niste ni ušli nije opravdana", napisao je vlasnik.