Podijeli članak

Prve utakmice polufinalne serije playoffa Košarkaškog saveza BiH na rasporedu su u subotu.  Bez pauze nastavlja se košarkaško prvenstvo te će ekipa Bosne u subotu dočekati mostarski Zrinjski. 
 
Košarkaši Zrinjskog vjeruju da mogu preskočiti Bosnu u polufinalu doigravanja te će dati sve do sebe da ih iznenade.
 
"Očekujem bolju igru nego u prošloj utakmici odigranoj u srijedu u Sarajevu, tu prije svega mislim na bolju obranu u određenim fazama igre. Gledajući sve naše međusobne utakmice mi smo pobjeđivali u Mostaru, a gubili u Sarajevu tada smo padali u završnici utakmice! Inače to je susret dvije ekipe koje su pored Igokee, koja je ipak iznad svih, pokazale najviše u dosadašnjem prvenstvu, ne samo po rezultatima nego i kvaliteti igre!" kazao je Vlašić, trener HKK Zrinjski. 
 
Zdravstveni bilten ekipe je odličan te će svi igrači biti spremni dati svoj maksimum.
 
"Napravili smo analizu prošle utakmice i korigirali određene segmente naše igre! Mislim da je play off sam po sebi dodatna motivacija kod svih naših igrača, idemo odigrat bolje nego u srijedu i pokušati iznenadit domaćina! Mi smo već napravili veliki posao u cijelom prvenstvu! Pomakli neke klupske granice i postavili HKK Zrinjski gdje mu je u budućnosti i mjesto!" dodao je Vlašić.
 
Utakmica između KK Bosna i HKK Zrinjski igra se u subotu(sutra) od 18sati, a sudit će je trojka Petar Obradović, Ademir Zurapović te Bojan Jovanić.