Podijeli članak

U Širokom Brijegu je, pod predsjedanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 34. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na sjednici je Vlada utvrdila Nacrt Zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća, koji je uputila u daljnju proceduru Skupštini Zapadnohercegovačke županije.

Vlada je donijela:

Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije o isplati ulaganja u zdravstvu Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar za servisiranje zdravstvene opreme CT aparata GE Light Speed 16 slice;

Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije o isplati investicija u zdravstvu Domu zdravlja Posušje za nabavku biokemijskog analizatora

Odluku o davanju suglasnosti na Plan i program održavanja i zaštite, rekonstrukcije, izgradnje i obnove cesta u 2019. godini.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Zapadnohercegovačkoj županiji, kao i Rješenje o imenovanju privremenog Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Kako se doznaje nakon sjednice, premijer Vlade ZHŽ je prihvatio jučer ponuđenu ostavku ministra unutarnjih poslova Zdravka Borasa, koji je osuđen u R. Hrvatskoj za prijevaru, javlja Ljubuski.info.