Podijeli članak

Tagovi

 

Završavajući i ovu nastavnu godinu, studenti novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, u okviru kolegija „Televizija“, završili su danas studentski TV dnevnik. Voditelji kolegija dr. Smiljko Šagolj i mr. Franjo Takač u okviru nastave, pomogli su studentima pripraviti, snimiti i montirati brojna, izvješća, reportaže i intervjue tijekom proteklog semestra iz studentskog života.

„Dr. Smiljko Šagolj nam je kazao da je ovo iznimno dobra generacija i zajedno s kolegom mr. Takačem imali smo dosta 'slatkih nevolja' u odabiru voditeljskog para. Bilo je dosta dobrih, pa je valjalo izabrati najbolje. To su Petra Jakić i Nino Glavinić,“ zaključio je dr. Šagolj uz napomenu da će se o ovim voditeljima još čuti.

„Studentski objektiv“ odnosno dnevnik sniman je u TV radionici Filozofskog fakulteta koja je pretvorena u studio. Svi studenti su nazočili snimanju emisije. Gosti ovog „Studentskog objektiva“ su bili i dekanica dr. Slavica Juka i novoizabrani dekan dr. Zoran Tomić.

„Studentski objektiv“ možete pogledati na Internet televiziji Filozofskog fakulteta, na adresi www.ffmo.ba/studentskatv.