Podijeli članak

Instagram zvijezda Natalia Taylor priznala je kako je lagala svojim pratiteljima i time je pokazala kako stvarno ne smijemo vjerovati svemu što vidimo na društvenim mrežama.

Amerikanka je, naime, objavila fotografiju 's Balija', no njezine su fotke zapravo nastale u lokalnoj IKEA-i.

Niz fotografija iz 'luksuzne sobe na Baliju' objavljene su jedna za drugom, a njenih 310 tisuća obožavatelja 'padalo je u nesvijest' te joj nisu prestajali davati komplimente.

Neki od njih su čak podijelili svoja iskustva s Balija te joj preporučili što da sljedeće posjeti dok je u Indoneziji, prenosi 24.sata. 
 

Tijekom fotografiranja skinula je neke cijene s artikala, no nekoliko njih nije obrisala s fotografija kako bi ipak ostavila tragove onima koji su 'prepametni' za ovaj izazov. 

Taylor je time napravila uspješan eksperiment. Htjela je zeznuti svoje prijatelje i vidjeti hoće li zaista povjerovati da je na influencerskom odmoru, a kasnije je na YouTubeu priznala da su sve fotke zapravo nastale u IKEA-i.

- Sve što vidite na internetu nije uvijek onako kako se čini, a pogotovo u današnje doba kad se možete pretvarati da ste bilo tko na svijetu - poručila je Taylor te se začudila kako nitko nije preispitivao njen 'odmor'.