Podijeli članak

U zadnja 24 sata smo svašta čuli iz političkog Sarajeva. Doznali smo da su u SDP-u kukavice koje su za vrijeme rata bili u Srbiji, čelnici Naše stranke su bili na Zapadu, tako da su izgleda samo Izetbegović i njegov drudi član Predsjedništva BiH Željko Komšić branili i obranili ovu zemlju. I ponekad Radončić, ovisno kada zatreba ovom prvom. 

Sada će dvojica "patriota" na lagani odmor, a onda je najavljen obračun sa Hrvatima oko Izbornog zakona. Jer eto, Dodika su slomili, pa će sada Hrvate. 

Kako bi doprinijeli demokratskoj raspravi, donosimo staru polemiku dvojice "patriota". Nisu tada mislili jedan od drugom ono što misle danas. Izetbegović vjeruje kako Komšić nikada  nije vidio neprijateljskog vojnika, Komšić vjeruje kako ovaj iz očevog kabineta nije "proćurio".

Zanimljivo, tada je i Radončić bio s njima u studio. Kao i Martin Raguž i Jerko Ivanković Lijanović. Za razliku od Radončića, ova dvojica nisu ostala u kombinacijama SDA. 

Danas Izetbegović i Komšić pričaju kao o herojima koji spašavaju državu. Tako je kad narod ima kratko pamćenje, pa mogu s njim raditi što žele. A i kad se popije koja, mnogo toga se zaboravi.