Podijeli članak

Na televiziji Pink sinoć je emitirana emisija Hit Tvit u kojoj su gostovali prof. dr. Darija Kisića - Tepavčević epidemiologinja, Čedomir Jovanović, predsjednik LDP-a, Željko Mitrović, vlasnik Pinka i Svetlana Ceca Ražnatović, udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. 

Nije dugo trebalo da počne sijevati na relaciji Jovanović - Ražnatović. Ceca je napala Jovanovića jer ju je, uhitio u vrijeme akcije "Sablja". 

-Ja sam češće bila u samoizolaciji, zato što mi je to jako prijalo. Moram da se našalim na svoj račun, mene su prethodne vlasti malo istrenirale, kao da su znali da će doći korona, pa su me zatvarali u `Sablji` na četiri meseca samoizolacije, onda nanogica osam mjeseci, također jedan oblik samoizolacije, tako da za mene je ovo došlo kao ništa - rekla je Arkanova udovica.

Dodala je da se nisu poznavali. 

- Jedino što nas je spajalo jeste javni život, a razlika je što je on mene uhitio, a ja njega nisam. Ja sam 17 godina čekala na ovaj trenutak, zato sam i došla u emisiju, da nešto kažem. Došli ste sa 150 policajaca u moju kuću, gdje sam živjela sa djecom. Muškarci su pokazali mišiće, a sve je moglo jednim pozivom da se završi. Sve kriminalce ste puštali iz zatvora, a mene ste ostavili. Da li je to fer - pitala je Ceca povišenim tonom.

Čedomir Jovanović je odgovorio da ni on nije želio da doživi tu situaciju.

-Ne da vas uhitim, već da nosim Zoranov kovčeg - kazao je Čedomir Jovanović. 

Rasprava se nastavila. 

-A ja sam znala za planove za ubojstvo premijera. Odgovorite mi zbog čega sam uhićena - upitala je Ceca.

Na Jovanovićevu opasku da "gospođa Ražnatović zna tko je on i da li bi trebalo da ga se plaši", odgovorila je da se ne plaši nikoga.

Kada se u raspravu umiješao i Željko Mitrović, Ceca je ustala i iznervirana napustila emisiju.