Podijeli članak

Miloš Radojković (25) ubijen je u srijedu uvečer u elitnom niškom naselju Beverly Hills. Na njega je pucala još uvijek nepoznata osoba. Poslije dramatične noći, Nišlije se ne pitaju samo tko je ubojica, već tko je Miloš koji je unio nemir u njihov grad, pišu Novosti.

Miloš je 1994. godište. Porijeklom je iz Tešice, mjesta nadomak Aleksinca. U Nišu živi kao podstanar . Poznat je policiji odranije.

Upravo mladi Miloš je u srpnju ove godine zapalio automobil marke Mercedes iza Narodnog Pozorišta u Nišu. Vlasnik luksuznog automobila je tada rekao da ne zna tko bi mogao da uradi tako nešto.

Inače, Radojković je poznat u niškim kriminalnim krugovima. Navodno važi za jednog od dilera drogom.

Pred vama je dramatičan snimak trenutka kada otac ubijenog Miloša saznaje da mu je sin mrtav. Na licu mjesta se zateklo oko 10 policajaca koji su pokušavali na sve načine da pomognu unesrećenom ocu.
 


“Tko mi ubi sina. Pustite me”, odjekivalo je ulicom, a onda je Milošev otac pocijepao policijsku traku i počeo da trči ka kući gdje mu je živo sin. Policija ga je zaustavila.

Svjedoci s lica mjesta kažu da je čovjek bukvalno doživio nervni slom. On je napravio kaos na ulici kada je saznao da mu je Miloš ubijen