Podijeli članak

Tagovi

 

Cristiano Ronaldo bio je najveća zvijezda uvjerljive Realove 4:0 pobjede protiv Getafea u 36. kolu Primere. Osim što je zabio čak tri pogotka, najskuplji nogometaš svijeta pokazao je veliko srce nakon što je jednog navijača pogodio loptom i raskrvario mu nos.


Cijeli svijet zna da Ronaldo ima top u nozi, a to je u susretu protiv Getafea osjetio i jedan navijač Reala. Čovjek je ni kriv ni dužan postao zvijezda večeri na San Bernabeu, kada ga je jedna Ronaldova napucana lopta pogodila u glavu i raskrvarila mu nos. U pomoć su mu odmah priskočili djelatnici liječničke službe Reala, a nakon susreta mu se odužio i Ronaldo, prenosi net.hr.

 

 

Najveća zvijezda Reala je nakon zadnjeg sučevog zvižduka otišla ravno do 'ranjenog' navijača, te mu poklonio dres, zagrlio ga, poljubio i slikao se s obožavateljem pred cijelom svitom fotoreportera.CR 7 je bio glavna zvijezda večeri i na travnjaku. Zabio je tri gola, a jedan je dodao Karim Benzema za uvjerljivu pobjedu Reala, koji je ionako izgubio bitku s Barcelonom za prvo mjesto.