Podijeli članak

Kinsey Wolanski, djevojka koja je prekinula utakmicu finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, preko noći je postala popularna diljem svijeta. 

Pisalo se tako da je dečko plavokose 23-godišnjakinje Vitalij Zdorovecki, velika internetska zvijezda kojega nazivaju i “kraljem prankova”. I on je često upadao na sportske priredbe, a poznat je i hrvatskoj javnosti. Vitalij je svojedobno bio u Zagrebu, ispred Remetinca, te okačio Dinamov šal na retrovizor automobila koji je vozio Ivu Sanadera iz pritvora, a onda se i popeo na krov automobila i važno pozirao.

Kinsey Wolanski cijelo je vrijeme podrška svojem dečku, na badiću u kojem je uletjela na teren imala je reklamu za njegovu stranicu. Scenu u kojoj Kinsey Wolanski pokazuje gole grudi možete pogledati OVDJE.

– Jedva te čekam oženiti – javno je poručio Vitalij, ponosan na sve što je njegova izabranica napravila na finalu Lige prvaka u Madridu. Nakon subote isplivalo je mnogo zanimljivosti o Kinsey Wolanski. Otkriveno je tako da je glumila u filmu "Slasher Party" čija se radnja opisuje ovako: "Skupina influencera na društvenim mrežama odlazi na zabavu u Hollywoodu, ali postaje meta nemilosrdnog maskiranog ubojice."
 

Kritika je, dakako, sasjekla ovaj trash film, no u njemu ima jedna zanimljiva scena u kojoj Kinsey podiže majicu i pokazuje gole grudi, prenosi Večernji list. Ne treba napominjati da se scena dijeli po društvenim mrežama...