Podijeli članak

Uskoro će Hrvatska dobiti svoj "Gardalanda", odnosno "Fun Park Mirnovec" koji se otvara 15. srpnja u Biogradu na Moru.

Prodaja ulaznica službeoj je počela, a na Facebook stranici Parka objavljena je snimka na kojoj se vidi da je sve već spremno za prve posjetitelje te u kakvim će sve zabavnim vožnjama moći uživati.

Bit će to prvi tematsko-zabavni park za djecu i odrasle u Hrvatskoj po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave. Zabavni park dizajnirao je talijanski arhitekt Franco Barazzoni, jedan od najistaknutijih arhitekata za zabavne parkova. Fun Park se prostire na 45 tisuća metara kvadratnih, a vrijednost investicije je oko 12 milijuna eura, prenosi Index hr.

Posjetiteljima parka na raspolaganju će biti 25 atrakcija podijeljene u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina kombinacija je atrakcija i igara sa sadržajima namijenjenima djeci, tinejdžerima i obiteljima. Doživljaj boravka u parku upotpunit će raznovrsna ugostiteljska ponuda, zabavne igre, suvenirnice, događanja i koncerti.

Cijena ulaznice kretat će se između 100 kuna za školarce do 190 kuna za odrasle. Budući da Park od 15. do 20. srpnja raditi smanjenim kapacitetom, i cijene ulaznica u tom periodu bit će niže.