Podijeli članak

Mostarski kantautor Sanel Marić Mara snimio novu pjesmu nastalu u post korona vremenu, a riječ je o pjesmi "I gdje da sada odem", koja govori o totalnom apsurdu svijeta i vremena u bilo koje doba.

Mara kaže da je pjesma nastala pod utjecajem nemogućnosti osnovne ljudske potrebe za slobodom i bliskošću, priopćeno je iz MaraMusic PR-a.

"Pjesma govori o tome kako i pored svih mogućih tehnologija, napretka ljudske vrste u svim sferama, priroda može, hoće i radi onako kako i kada ona to želi", kazao je Mara.

Ljudi su se naravno ponovo, dodaje mostarski kantautor, kao i svaki put, našli zbunjeni, arogantni, često ograničeni i prepuni raznoraznih savjeta, kako o samom smislu života, tako i o virusu.

Za ovu priliku Mara predstavlja live verziju pjesme, koju je uz pratnju Darija Lukića na klavijaturi, snimio doslovno u svom dvorištu.

Tekst za pjesmu napisao je Mara, muziku su uradili Mara i Dario Lukić, a live izvedbu producirao je Đani Pervan. Za kameru je ovaj put bio zadužen Ishak Marić uz asistenciju i scenografiju Zare Marić, dok je montažu videa uradio Ahmed Voloder.

Mara se nada da će sa svojom ekipom glazbenika snimiti i studijsku veriju ovog singla.