Podijeli članak

U naš inbox, gotovo na dnevnoj bazi dobijemo na desetke upita o pametnim telefonima koja su vezana za njihovu gotovo najslabiju točku, a to je baterija.

Različiti savjeti još iz doba starih „glupih“ telefona i dalje kolaju Internetom te se prenose pa bili oni i dalje relevantni ili ne. Zbog toga, odlučili smo napraviti jedan video u kojemu ćemo Vam objasniti kako na svojem Android pametnom telefonu možete uštedjeti bateriju, ali i dugoročno joj očuvati trajanje.

Znamo da je bez servisa u današnje vrijeme gotovo nemoguće ručno zamijeniti bateriju, a pitanje je i hoće li serviseri imati baterije za vaš uređaj nakon godinu ili dvije starosti. Zato iste sačuvajte uz pomoć naših savjeta, piše Bajtbox. 

Jedno upozorenje postoji i u videu, a to je da za bilo kakvu uštedu baterije, morate odustati od nečega odnosno ne postoji način da magično dobijete bolju bateriju, a da pri tome ne izgubite ništa. Upravo smo skrenuli pažnju na aplikacije i servise koji baš to obećavaju svojim korisnicima, ali u videu je jasno objašnjeno zašto takve aplikacije treba izbjegavati te kako one zapravo utječu na vaš telefon.
 

Ako kojim slučajem znate još koji trik, a da smo ga mi zaboravili, svakako ih ostavite u komentaru ispod članka ili videa jer će pomoći i nama, i svim drugim korisnicima. Ako vam se pak sviđaju ovakvi videi koji nisu recenzije, slobodno ostavite komentare pa ćemo još savjeta i preporuka naći za vas i za vašeg pametnog mobilnog ljubimca.