Podijeli članak

Video koji je osvanuo na Facebook stranici “Uživo sa hrvatskih prometnica” još jednom pokazuje da će se uz sva moguća upozorenja hrvatskih putara, naći se netko za volanom tko će ipak uspjeti ući u suprotan smjer autoceste. 

Bilo je više takvih slučajeva, neki su bili i s fatalnim posljedicama, ali video koji je objavila popularna stranica zaista ledi krv u žilama. Naime, vozač tamnog BMW-a na autoputu A5 “Slavoniki” vozi do 200 km/h mimoilazeći se pritom s automobilima iz suprotnog smjera, pa vozači kojima se približavao vjerojatno nisu uspjeli ni da protrljaju oči.

Video je jučer snimila grupa mladića vozeći se “normalnom” trakom autoputa koje je taj prizor doveo do nevjerice i smijeha, a kad su vidjeli da je „vrag odnio šalu”, dobro su pojurili kako bi sustigli nesmotrenog vozača BMW-a pa su mu trubili i mahali da barem uspori jer je u suprotnoj traci, prenosi “Jutarnji list”.
 


Međutim, da stvar bude još nevjerojatnija, “prestupnik” je kad ih je ugledao prvo stisnuo gas vjerojatno misleći kako se momci žele utrkivati, nesvjestan da je između njih ograda i da vjerojatno netko od njih vozi u suprotnom smjeru, da bi na kraju ipak usporio…

Drugi detalji nisu poznati.