Podijeli članak

Pobjednik 'Story Super Nove' i 'Farme', nekadašnja reality zvijezda Rafael Dropulić (37) prije 10-ak godina povukao se s glazbene scene, a u međuvremenu je u više prilika govorio o tome kako se okrenuo vjeri i mirnom, obiteljskom životu. Ipak, Rafo povremeno nastupa na koncertima duhovne glazbe ili na lokalnoj katoličkoj televiziji Laudato TV. 

Nastavio je pjevati u crkvenom zboru, nedavno je 'udružio' snage s Antom Cashom (34) i snimio navijačku pjesmu, a od 22. veljače na Laudatu će se početi emitirati nova emisija 'Fit katolik'. Svoju rubriku u sklopu emisije imat će i Rafo, a cilj je gledateljima približiti važnost tjelovježbe za zdravlje tijela i duha.

- Život je kao traka za trčanje na kojoj nema stajanja - stoji u najavi emisije 'Fit katolik', čiji su urednici kineziolog Josip Vučko i kondicijski trener Domagoj Penava.

'Fit katolik' najavljuje kako će u emisiji razgovarati sa stručnjacima o temama pretilosti, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i duhovnog zdravlja, a prilog 'Fit s Rafom' pratit će nekadašnjeg pjevača u usponu i njegovo vježbanje. Emisija će se prikazivati svake subote u popodnevnom terminu od 15:30 sati, a trajat će 30 minuta., piše 24sata.