Podijeli članak

Milorad Dodik održao je predizborni skup u Banjoj Luci i tom prigodom poslao poruku Draženu Dunđeru, kandidatu Narodnog demokratskog pokreta, ali i Davoru Dragičeviću, ocu pokojnog Davida.

"Čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti. Kažite mu da se prestane zajebavati da se ja ne bih zajebavao s njim", zaprijetio je Dodik Dunđeru i dobio pljesak svojih pristalica.

Dragičevića je, pak, pitao "što će on uraditi" i poručio mu kako "misli da je frajer".

"Kaže, jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjoj Luci kao nešto uradi. Što će on uraditi? Iznio krevet na Trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ovdje", rekao je Dodik za Dragičevića, aludirajući da su 7. listopada opći izbori u BiH.
 

Podsjetimo, Davor Dragičević je prije nekoliko dana spavao u krevetu na Trgu Krajine u Banjoj Luci. Najavio je da će od sutra uzeti pravdu u svoje ruke i sa skupinom Pravda za Davida početi uhićivati odgovorne za, kako tvrdi, mučenje i ubojstvo njegova sina.

U međuvremenu je uhićena jedna osoba povezana s Davidovom smrću. Banjalučanin A.K. (36) uhićen je zbog sumnje da je manipulirao snimkama videonadzora u Ulici Velibora Janjetovića Janje. Određen mu je jednomjesečni pritvor.

Davor Dragičević odgovorio Dodiku: Nikada me nećete odavde skloniti

Davor Dragičević u video poruci objavljenom na Facebooku odgovorio je predsjedniku RS Miloradu Dodiku koji je tijekom svog obraćanja na SNSD-ovom skupu u Bileći Dragičeviću i članovima grupe "Pravda za Davida" poručio kako od 8. listopada više neće biti na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

"Sklonit ću ja vas sve i tebe i Lukača, zločince i ubojice. Samo hajte naprijed! Što čekate 8.? Ja sam spreman i ja vas čekam. Vi se naoružajte s čim god hoćete, a mene i Grupu 'Pravde za Davida' nećete skloniti. Dobit ćeš ovaj moj otoman i krevet. Trebat ćete, siguran budi, zločince i ubojico, a trebat će i tvojoj djeci. To ti otac ubijenog Davida Dragičevića kaže i tebi i tvojim zločincima", rekao je Davor Dragičević.