Podijeli članak

Budući liječnici iz desetak zemalja svijeta u Studentskom centru Mostar priredili su tradicionalno druženje 'National Food and Drinks Party' s ciljem boljeg upoznavanja jednih s drugima.

Koordinatorica i  lokalna dužnosnica za  profesionalne i znanstveno-istraživačke razmjene za LC Mostar Monika Glibić kaže kao je cilj tradicionalnog druženja povezivanje studenata i njihovom međusobno upoznavanje kultura koje baštine.
Udruženje studenata medicine u BiH koje je članica Internacionalne Federacije udruga studenata medicine u svijetu  kako ističe uz marljiv rad njeguje i tradicionalna povezivanja studenata .
 

„Ovdje su smješteni studenti koji su došli na profesionalne i znanstvene razmjene pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Studenti su nam došli i različitih zemalja. Imao ih iz Španjolske, Jordana, Maroka, Turske, Latvije, Grčke ... Oni su ovdje mjesec dana , rade svoju profesionalnu praksu u smislu da imaju tehničke rotacije unutar SKB Mostar a imaju i znanstveno-istraživačke razmjene koje se temelje na radu nekog istraživanja također pri SKB- u Mostar. Ono što smo danas odlučili s njima organizirati je 'National Food and Drink Party' , a svrha  je da podijelimo hranu i pića svih zemalja svijeta kako bi se i tako upoznali s različitim kulturama“, pojasnila je Glibić za Pogled.ba.
 Autor: D.G./Pogled.ba