Podijeli članak

Bojan Bogdanović zabio je 22 koša i pomogao Utah Jazzu da dođe do četvrte uzastopne pobjede (116:101 protiv Miamija), a 36. u 54 dosad odigrane utakmice u NBA sezoni.

Ovaj put nije napravio neki spektakularan potez koji je obišao svijet, ali ipak se našao u snimci koja je počela kružiti internetom. Ovaj put uz "pomoć" sudaca.

Jimmy Butler primio loptu na rubu reketa i krenuo na polaganje na drugi obruč, Babo je skočio, ali zatim povukao ruku da ne bi napravio prekršaj, shvativši da je zakasnio na blokadu. No dok je povlačio ruku, podlakticom je okrznuo Butlera po kosi, za što su mu suci ipak dodijelili osobnu pogrešku.
 Budući da je ta odluka bila u najmanju ruku sporna, ako ne i besmislena, krenulo je pregledavanje snimke, nakon čega su suci - potvrdili prekršaj.

Bogdanović je tako kažnjen jer je pomilovao Butlera po kosi i napravio prekršaj na njegovoj frizuri, pa bi ovo mogao biti najnježniji faul koji smo vidjeli u NBA ligi ove sezone, prenosi Index

Na društvenim mrežama odmah su krenuli sarkastični komentari i šale da će Butler izbivati na neodređeno vrijeme i propustiti nadolazeću All-Star utakmicu zbog potresa mozga.