Podijeli članak

Roman ''Ključ besmrtnosti'' mostarskog pisca sa nizozemskom adresom Harija Slipičevića doživio je veliko priznanje. Objavit će ga čuvena beogradska izdavačka kuća ''Laguna'' u velikoj ediciji koja će pokriti zemlje regije. Nakon što je u rekordno kratnom vremenu ''Ključ besmrtnosti'' postao najprodavanija knjiga u Bosni i Hercegovini, pojavio se interes više većih izdavačkih kuća, od kojih je Laguna bila najuspješnija za potpisivanje ugovora sa Slipičevićem.    

Prema ugovoru između izdavačke kuće ''Laguna'' i Harija Slipičevića, roman će biti objavljen iduće godine, a sve brojnije čitatelje očekuje i niz promocija u zemljama regije. 

Nakon što je prvo izdanje bosanskohercegovačkog bestselera rasprodano, a drugo izdanje pri kraju, čitatelji će moći pronaći roman u novoj ediciji beogradske ''Lagune''.       

''Raduje me suradnja s velikim izdavačem poput Lagune. Mislim da je ovo nastavak jednog lijepog putovanja ''Ključa besmrtnosti''. Drago mi je da će moj roman nastaviti stizati do sve većeg broja čitatelja.'' – poručio je autor romana, Hari Slipičević.   

''Ključ besmrtnosti'' je prvi roman mostarskog pisca sa nizozemskom adresom, Harija Slipičevića. Napeta priča romana ''Ključ besmrtnosti'' koja vodi čitatelje kroz suvremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet istorijskih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. u priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, znanstvenik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.