Podijeli članak

Američka kantautorica Christina Perri (33) trenutno proživljava jedne od najtežih trenutaka u životu. Naime, na Instagramu je objavila kako je pobacila, što ju je potpuno šokiralo i slomilo, baš kao i njezinu obitelj.

"Danas sam imala spontani pobačaj. Dijete je imalo samo 11 tjedana. Potpuno smo šokirani i srce nam je slomljeno. Samo tjedan dana smo bili od objave sretne vijesti", napisala je Perri. Dodala je da je svoje traumatično iskustvo podijelila jer se želi boriti protiv stigme koju ima pobačaj u društvu, kao i srama te potrebe žena da to moraju prešutjeti.

"Jako sam tužna, ali nije me sram. Ovo iskustvo me samo podsjeća koliko su žene moćne, bilo kod stvaranja života ili 'zacjeljivanja rana'. Svim majkama koje su prošle kroz slično ili će to tek iskusiti: Vidim vas i volim vas", poručila je Perri.

"Tužna sam, ali ne i obeshrabrena. Kada za to dođe vrijeme, probat ćemo ponovno, ali danas oplakujemo mali izgubljeni život", napisala je pjevačica na kraju objave.

Perri i njezin suprug Paul Costabile prije dvije godine su dobili kćer Carmellu Stanley, a pjevačica je za People prošle godine otkrila da se nakon rođenja kćeri borila s postporođajnom depresijom.

"Najviše me pogodila kada sam prestala s dojenjem uoči Božića. Bila sam užasno tužna i po glavi su mi se stalno motale crne misli. Mislim da se žene često pretvaraju da im nije ništa jer se od njih očekuje da budu savršene majke", rekla je tada Perri. Nakon što je na Instagramu podijelila svoju priču, počela je dobivali poruke majki koje su prolazile kroz istu situaciju.đ

"Ono što je najviše pomoglo je - razgovor. Njihove poruke su me oraspoložile i osjećala sam se puno bolje. One su mi zapravo pomogle da to prebrodim", zaključila je.