Podijeli članak

Šibenski glumac s američkom adresom Goran Višnjić nakon snimanja "Generala" donio je novu odluku kojom će označiti cijelu svoju obitelj. Trenutačno živi između kalifornijskih gradića Santa Monica i Palos Verdes, ali to će se uskoro promijeniti, doznaje Gloria

Sa suprugom Evom, kćeri poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka, ovog proljeća proslavio je dvadeset godina braka, a oni i njihova djeca Tin (12), Vivien (10), Vigo (8) i Lana Lourdes (12), čija je majka Šibenčanka Mirela Rupić, uskoro okreću novu stranicu. 

Iduće ljeto obitelj se seli u Veliku Britaniju i trenutačno su u potrazi za novim domom na jugozapadu Engleske. Iza njega je teški profesionalni zadatak – preuzimanje uloge Ante Gotovine u Vrdoljakovom filmu, a prije nekog vremena suočavali su se i s teškom bolešću kćeri Lane.

"Lana je svojedobno bila teško bolesna, imala je autoimunu bolest i razni specijalisti su joj prognozirali presađivanje jetre. I ona je prešla na vegansku prehranu i nakon nekoliko mjeseci, uz uzimanje određenih vitamina, stanje joj se popravilo. Njezina je krvna slika danas savršena", rekao je glumac dodavši kako je i sin Vigo također na veganskoj prehrani jer je imao ekceme na koži, koje nitko nije znao izliječiti.

"Kad smo mu, isključivo iz humanih razloga, iz prehrane izbacili mliječne proizvode, sve mu se povuklo u roku od nekoliko dana", izjavio je Višnjić. 

Otkrio je da se s obitelji odlučio preseliti u Englesku da budu što bliže njihovim roditeljima u Hrvatskoj, kao i Lani, a kuću trenutačno traže u Cornwallu, uz uvjet da mogu povesti kućne ljubimce.