Podijeli članak

Natječaj za prijem starijih studenata na smještaj i ishranu u Studentski centar Sveučilišta u Mostaru za akademsku za akademsku godinu 2014./2015. je okončan. Ovim natječajem dom u SCM dobit će 260 studenata, a lista primljenih će biti objavljena u narednih nekoliko dana.

„Zadovoljni smo odzivom studenata na natječaj, pa tako možemo kazati da su na jedan krevet aplicirala tri do četiri studenta. Time je SCM još jednom pokazao svoju kvalitetu i razinu u odnosu na ostale studentske centre“, kazala je glasnogovornica SCM Anita Glibić, te najavila kako će natječaj za brucoše biti raspisan od 1. do 15. rujna 2014. „Tim natječajem kao i prethodnih godina smještaj će dobiti 120 najboljih“, kazala je Glibić.

Kompletan natječaj zainteresirani će od rujna moći pronaći na stranici www.pogled.ba.

Smještaj u SCM-u postao je želja gotovo svakog studenta, jer bogati sadržaji i uvjeti života olakšavaju studentima boravak daleko od svog doma. Studentski centar tako nudi tri obroka dnevno, svaka soba ima svoj sanitarni čvor, internetski i kabelski priključak. Centar ima i svoj fitnes i aerobik klub, sveučilišnu knjižnicu, dva multimedijalna centra, učionice i prostorije za zajedničko druženje, studentski caffe bar, studentski servis, studentsku sportsku udrugu i portal pogled.ba.

Studentski centar Mostar iskoristio je ljetnu stanku za osvježavanje studentskih soba. Naime, u SCM u tijeku su soboslikarski radovi.

Centar također tijekom ljetnih mjeseci turistima izdaje svoj smještajne kapacitete po najpovoljnijim cijenama, a zainteresirani se mogu javiti na kontakt mail: [email protected].