Podijeli članak

HKK Zrinjski sinoć je na gostovanju u Bratuncu kod tamošnjeg KK Bratunac zabilježio novi uvjerljiv poraz. Domaćin je u sigurnoj predstavi slavio pobjedu od 99:77 i nanio Zrinjskom čak sedmi poraz u devet utakmica.

AU: B.B.

Domaći tim je od samog početka nametnuo svoj ritam koji su Plemići teško pratili. Odlična igra u napadu i tvrda obrana Bratunca bile su nerješiva enigma za Nevena Nikolića i njegove košarkaše pred kojima je očigledno grčevita borba za opstanak u ovoj sezoni. 

Zrinjski je do poluvremena primio čaj 54 poena, postigao samo 41 i već tada je jedina neizvjesnost bila s kojom razlikom će Bratunac slaviti u ovom susretu. Konačnih -22 na koje su Bratunčani zaledili preklanjskog prvaka realnost je ovog tima i koji će morati proliti puno znoja i krvi da očuva prvoligaški status. 

Čak pet košarkaša u redovima domaćeg tima bilo je dvoznamenkasto a prednjačili su Mladen Pantić i Nikola Gajić sa po 19 poena. Krsto Bjelica postigao je 15 koševa, dok su Glogovac i Kapita postigli po jedan poen manje za Zrinjski.