Podijeli članak

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, i protekli vikend je nastavio s osvajanjem medalja i pehara. U subotu se održao Livno Open, na kojem su Mostarci osvojili 6 medalja (1 zlato, 4 srebra, broncu) i ekipni pehar.


Zlato: Jana Zubonja

Srebro: Roko Baković, Antonio Rezo, Filip Vidačak i Denis Dujmović

Bronca: Paola Pehar

Pehar je osvojen za ekipno 2. mjesto u juniorima.

„Ekipa je imala dosta odličnih borbi i pobjeda. Nedavno smo kupili elektronsku opremu, koja se koristi na turnirima, i odmah se vidi drukčiji pristup naših natjecatelja u borbi. Baković i Rezo su recimo do srebra imali po 3 pobjede.

Redovito treniraju na novoj elektronskoj opremi, koja je skupa, ali je klub i to osigurao svojim sportašima, koji treniraju zaista u odličnim uvjetima, što naši rezultati i pokazuju.“ rekla je Klaudia Marić, trenerica Cro Stara. Ekipu u Livno vodio je trener Miran Đorđevski.

Napomenimo da se bliži veliki međunarodni taekwondo turnir Mostar Open, koji će se ove godine održati 3.11.2018. u dvorani Bijeli brijeg. Očekuje se preko 600 natjecatelja iz 6 zemalja. Ove godine će mostarski Cro Star proslaviti 10 godina turnira.