Podijeli članak

Nakon brojnih prezentacija, diljem Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Studentskim zborom, agencija „US JIM“ će predstaviti program „Work & Travel“ i na Sveučilištu u Mostaru. Agencija „US JIM“ je osnovana s ciljem pružanja mogućnosti putovanja i stjecanja neprocjenjivog životnog iskustva, mladim osobama.

U suradnji s „Intraxom“, partnerom iz Amerike, studentima se nudi prilika da svoje ljeto provedu u SAD-u, radeći sezonske poslove. Prilikom boravka, mogu usavršiti engleski jezik, steći radno iskustvo, zaraditi novac, upoznati novu kulturu i ostale mlade ljude, iz cijeloga svijeta.  Programi koji su na ponudi, odobreni su bilateralnim parterskim sporazumima.

Cilj ovakvih programa je oslobađanje od predrasuda koje su prepreka razvoju, a upravo stjecanje znanje i iskustva je i najbolji put do tog cilja.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 9. 12. 2013, na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (učionica broj 28), s početkom u 14:00 sati.

Ovim putem, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže, dodatno se informiraju o uvjetima i načinu apliciranju te poslušaju iskustva prijašnjih studenata, koji su već svoja ljeta proveli u organizaciji agencije.

Više informacija možete dobiti i na službenoj stranici projekta: us-jim.com