Podijeli članak

Eintracht Frankfurt protekle subote remizirao je u Bremenu s Werderom u 19. kolu njemačkog prvenstva (2:2).

Ante Rebić bio je strijelac prvog Eintrachtova pogotka, a posljednjih se dana mnogo diskutiralo zašto je odbio proslaviti majstorski, pa čak i mangupski pogodak, piše Index.

Nakon klasnog gola djelovao je ponizno i nije poticao suigrače na euforično slavlje. Tek je odmakom ruke sugerirao kako nema namjeru proslavljati sedmi pogodak u sezoni (snimka pogotka i Rebićeve reakcije).

Sve do petka vladao je misterij. Eintrachtove navijače primirio je, pa djelomično i šokirao klupski glasnogovornik Carsten Knoop pomalo neuobičajenim opravdanjem.

"Bio je obuzet adrenalinom. Načas je zaboravio da igramo protiv Werdera. Mislio je da je zabio svojem nekadašnjem klubu RB Leipzigu. S obzirom na pomutnju, iz poštovanja nije slavio", pojasnio je Carsten Knoop. 

Prvenstveni ogled Eintracht Frankfurta i RB Leipziga na rasporedu je 9. veljače. U prvom susretu, koji je 23. rujna 2018. godine okončan remijem (1:1), Ante Rebić nije postigao gol. Prvi i jedini pogodak koji je zabio RB Leipzigu bio je u Eintrachtovu ligaškom porazu 23. rujna 2017. godine. Gol, naravno, nije proslavio.