Podijeli članak

Menadžment Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru na čelu s dekanom prof. dr. sc. Ivicom Musićem primio je studentice i studente Filozofskog fakulteta koji su se natjecali u Sveučilišnoj malonogometnoj ligi koju organizira Studentski zbor SUM-a. Uprava im je čestitala na postignutom uspjehu i uručila poklon bon kao znak obzirnosti i poticanja bavljenja sportom. 

Dekan Musić je istaknuo kako će Filozofski fakultet nastaviti podupirati izvannastavne aktivnosti koje su sastavni dio akademskog života kojim se podiže kvaliteta studiranja. 

Ženska malonogometna ekipa je osvojila drugo mjesto, a u finalu su izgubili od ekipe s Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, dok je muška ekipa osvojila prvo mjesto svladavši u finalu ekipu Pravnog fakulteta.

Osim poticanja studenata na aktivno bavljenje sportom i na uključivanje u sveučilišna sportska natjecanja na ovaj način se širi pozitivna svijest i edukacija o važnosti redovitog tjelesnog vježbanja, psihofizičkog razvoja mladih ljudi te o razvijanju natjecateljskog duha i očuvanja zdravlja.

Ženska malonogometna ekipa koja je osvojila drugo mjesto svoj pehar poklonila je Filozofskom fakultetu.