Podijeli članak

Stanislav Hrenović, poznatiji kao Stankec iz 'Noćne more', preminuo je nakon teške bolesti jetre jučer ujutro u Zagrebu, potvrdili su njegovi bliski prijatelji. Talk show Željka Malnara prikazivao se od 1992. do 2010., a stalnu postavu činili su Stankec, Laki, Jajan, Braco, Slađa, Ševa... Svog kolege prisjetila se pjevačica Slađana Petrušić Slađa (34). 

- Rado se sjetim dok smo svi bili ekipa. Stankec je bio osebujan lik. Dok je čovjek živ često ga ne primjećuju, a kad umre tek onda ga svi dižu u visine. To se već dogodilo s Malnarom, a događa se nažalost sada sa Stankecom - kaže Slađa.

Zadnji put vidjela je Stankeca, kako tvrdi, dok je još Malnar bio živ. 

- Zajedno smo otišli k njemu. Već godinama je jako loše, volio je i piti - kaže Petrušić. Dodaje kako bi Malnar uvijek organizirao putovanja, a vozače je budio u 6 sati ujutro kako bi do podneva stigli okupiti cijelu ekipu. 
 

- Dok je Željko bio živ, on nas je sve držao na okupu, a od kada je umro, svi su otišli svojim putem. Ipak, ne moramo mi biti najbolji prijatelji koji se viđaju svaki dan. Imamo krasan period iza sebe i divne uspomene. Ne vjerujem da će ikada biti dobro kao onda - zaključila je Slađa. 

Kako javljaju 24sata, od Stankeca su se oprostili i njegovi bliski kolege preko društvene mreže.

- Žao mi je objaviti da nas je napustio čovjek, mit, legenda. Za svaki put kada si nas nasmijao do suza, za svaki trenutak koji smo proveli gledajući tvoje šale i zafrkancije na malim ekranima, hvala ti. Počivao u miru božjem - napisao je producent Noćne more.