Podijeli članak

Najpoznatija loto-djevojka u bivšoj državi Suzana Mančić udat će se 1. srpnja za dugogodišnjeg zaručnika, grčkog bankara Simeona Ocomokosa, s kojim je u vezi 17 godina. Vjenčanje će biti u crkvi na otoku Pilionu, gdje Simeon ima kuću. 

"Bit ću mlada koja će sama uviti kosu, staviti viklere i isfenirati se. Jedino sam u dilemi hoću li uzeti veo ili ne. Na pravom vjenčanju ga nisam imala i dalje se kajem zbog toga. Možda je sad prilika da ispravim tu grešku, da ne kažem povijesnu ", rekla je Suzana za Kurir, te istaknula kako je zamalo prošlo točno 30 godina otkako se, 1989, prvi put udala.  Voditeljica je otkrila i kako se neće držati tradicije. 

" Naravno da će Simeon reći "ne", dok ću ja reći "da", jer na grčkom ne znači da. Nećemo se pridržavati nekih tradicionalnih običaja, ali ću se svakako potruditi da ga nagazim ",  otkriva Suzana. Prvi ples sa suprugom otplesat će uz evergreen Ive Robića “Samo jednom se ljubi”, a vjerojatno će i u jednom trenutku i sama zapjevati. Haljinu je pripremila još prije dvije godine, ali tada su morali odgoditi vjenčanje u Veneciji zbog SImeonovih obaveza. Par je želio i potpisati predbračni ugovor, ali je brzo odustao od te ideje.