Podijeli članak

Maloljetni A. G. (16) iz Gračanice koji je napadnut u subotu, 5. siječnja u večernjim satima na ulazu u Malu pijacu u Gračanici, još je u šoku zbog preživljene traume i posjećuje psihologa, saznaje Dnevni avaz od njegovog oca E. G. (identitet poznat redakciji).

Slučaj koji je šokirao građane Gračanice prijavljen je policiji koja je pronašla 19-godišnjaka koji je A. G. nanio ozljede.

Podnijeli prijavu

Prema riječima dječakovog oca, njegov maloljetni sin koji je učenik drugog razreda srednje škole u subotu je otišao s društvom na proslavu rođendana prijatelja.

"Nismo ni slutili šta će mu se dogoditi te večeri. Znam da je uvečer sav krvav doletio kući i ispričao da ga je napao mladić iz Malešića, kojeg poznaje. Slučaj sam prijavio policiji u Gračanici, a onda sam dijete odveo u Službu hitne pomoći u Gračanici. Bio je sav u krvi, s brojnim ozljedama po glavi. Odatle je smješten na odjel kirurgije Opće bolnice “Dr. Mustafa Beganović” u Gračanici, a potom na kliniku za neurokirugiju UKC u Tuzli, gdje je bio cijelu noć. Dijete je u šoku i posjećuje psihologa", ispričao je dječakov otac E. G.

Načelnik Policijske uprave Gračanica Safet Ibrahimović kazao je da se i dalje radi na ovom slučaju, o čemu je obaviješten i županijski tužitelj u Tuzli.

"U subotu, 5. siječnja u 21.40 sati u PS Gračanica javio se A. G., rođen 2002. godine, u pratnji oca i podnio usmenu prijavu protiv Š. B. (19) iz Malešića i još tri nepoznate osobe da su ga te večeri u ulici Bosanskih kraljeva u Gračanici fizički napali, a da mu je Š. B. mehaničkim ključem nanio ozljede u predjelu glave i lica. Policajci su iste večeri pronašli Š. B. i s njim obavili razgovor", kazao je načelnik Ibrahimović.

Sukob u kafiću

Naknadnim provjerama utvrđeno je da se tučnjava nije dogodila u ulici Bosanskih kraljeva, već na ulazu u takozvanu Malu pijacu i da je tučnjavi prethodio sukob od prethodne noći u kafiću u “Skver” u Gračanici.

"Tučnjava je dogovorena između G. A. i Š. B. i nazočilo joj je više osoba s obje strane", kazao je načelnik Ibrahimović, istaknuvši da se liječnici u prvi trenutak nisu izjasnili o stupnju tjelesnih ozljeda.